Services

Ring til os

Vi udfører alle opgaver inden for entreprenør - og murerarbejde

Her kan du læse om vores forskellige services, hvis du har spørgsmål til disse eller til vores løsninger, så skal du være velkommen til at kontakte os. 

I vores arbejde bruger vi altid kvalitetsmaterialer, så vi kan sikre vores kunder holdbare løsninger.

Vi går op i at gøre vores arbejde så godt som overhovedet muligt. Derfor gør vi os umage med de løsninger, som vi skaber for vores kunder. 

Vi respekterer altid vores kunders ønsker og behov. Dermed er vi sikre på, at kunden bliver tilfreds med det endelige resultat. 

Skærmbillede 2021-01-08 kl. 12.09.44
Skærmbillede 2021-01-08 kl. 11.46.27

Murerarbejde

Vi udfører alt inden for murerarbejde uanset, om du skal have et nyt badeværelse, skal have lavet betonarbejde, såsom støbning af fundamenter, smedearbejde eller kloakarbejde. Vi kan i samarbejde med dig finde de helt rigtige løsninger til dit projekt, så du får et resultat, som vi kan være stolte over og som du kan have glæde af mange år frem.   

Skærmbillede 2021-01-08 kl. 11.02.42

Fundamenter

Vi laver fundamenter til både huse og carporte alt efter, hvad du står og har brug for. Vi udfører altid godt håndværk i kvalitetsmaterialer, så du er sikker på, at vores løsninger holder i mange år. Ønsker du at vide mere om vores løsninger til fundamenter eller vil du have et godt tilbud, så er du altid velkommen til at kontakte os.

Skærmbillede 2021-01-08 kl. 10.48.59

Træfældning og anlægsarbejde

Har du brug for at få fjernet et træ, krat eller andre tilgroninger på din grund, så hjælper vi gerne med dette. Vi har de rigtige maskiner, der effektivt kan rydde grunden eller den bevoksning du gerne vil have fjernet. Vi sørger for sikkerheden og har de rigtige metoder og erfaring til at fælde dine træer. Derfor behøver du ikke bekymre dig om, at træerne rammer andre ting på din grund. Vi har helt styr på hele processen. Derudover udfører vi anlægsarbejde, så hvis du har nogle drømme om, hvordan din nye have skal se ud, så del dine idéer med os. Vi hjælper gerne, med at skabe et flot resultat efter dine ønsker.    

Skærmbillede 2021-01-08 kl. 11.04.25

Kloak

Vi samarbejder med kloakmesteren fra RammaByg, som er autoriseret kloakmester. Vi samarbejder altid med professionelle, der har samme høje standart som os. Derfor kan du være sikker på at få udført kvalitetsarbejde – både fra os og vores samarbejdspartnere. Det er vigtigt at have en autoriseret til at ordne dit kloakarbejde, da der er mange forskellige love og regler, som gælder på området.

Skærmbillede 2021-01-08 kl. 11.06.41

Nedrivning

Et projekt kan virke uoverskueligt, hvis du selv skal stå for nedrivningen. Vi foretager nedrivninger i alle størrelser. Skal du have nyt køkken eller badeværelse og det gamle skal rives ned, kan du spare meget tid ved at lade os gøre arbejdet. Vi har det helt rigtige værktøj, der effektivt klarer en nedrivning.

Vi står klar til at hjælpe dig med dit projekt​

Vi kan i samarbejde med dig finde de helt rigtige løsninger til dit projekt, der dækker dine ønsker og behov.