Om os

Ring til os

Hvem vi er

AEH ApS blev stiftet i 2002, men vi har 40 års erfaring og laver alt inden for entreprenørarbejde og alment arbejde i Odsherred på Nordvestsjælland. Så hvis du har brug for solide og holdbare løsninger, kan du altid kontakte os. Vi kan både lave dit nye badeværelse, fælde træer og støbe fundamentet til din garage.

Hos os er der ingen opgave, der er for stor eller for lille. Vi kan klare alle tænkelige opgaver, så du kan få lige det, som du ønsker. Vi laver alt inden for murerarbejde, både badeværelser, kloakarbejde, smedearbejde og betonarbejde, herunder støbning af fundamenter. Vi kan derfor klare det hele for dig, så du skal være velkommen til at kontakte os, hvis du gerne vil vide mere, eller ønsker et uforpligtende tilbud.     

Vi står klar til at hjælpe dig med dit projekt

Vi kan i samarbejde med dig finde de helt rigtige løsninger til dit projekt, der dækker dine ønsker og behov. 

Vores værdier

Kvalitet

Pålidelighed

Punktlighed

Vi udfører alt inden for murer - og entreprenørarbejde

Uanset om du skal have et nyt badeværelse, eller skal have lavet betonarbejde, såsom støbning af fundamenter, smedearbejde eller kloakarbejde, så står vi klar med holdbare løsninger.

Vi kan i samarbejde med dig finde de helt rigtige løsninger til dit projekt. Vi sikrer et resultat, som vi kan være stolte over og som du kan have glæde af mange år frem.

Ønsker du at vide mere om vores løsninger, så kontakt os gerne